Klassieke massage

Heb je af en toe last van stijve, vermoeide, verkrampte, pijnlijke en/of overbelaste spieren?

Dan is klassieke massage iets voor jou!

Ook geschikt bij zwangerschap. De massage zal volledig binnen de comfortzone plaats vinden. Na afloop van de behandeling zal je complete of lokale ontspanning ervaren.

Een vrouw die op haar bovenrug wordt gemasseerd. Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte, pijnlijke en/of overbelaste spieren? Dan is klassieke massage iets voor jou.

Voordelen van een klassieke massage

Klassieke massage stimuleert de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af.
Verhardingen, knopen, verkrampingen, stijve spieren en afvalstofophopingen worden middels enkele stevige massagetechnieken weggemasseerd.

Hoe werkt het?

Met een redelijk tot goede conditie zal je met één à twee massages van 60 minuten aanmerkelijk verschil ervaren. Dat voelt meteen beter!

Maak een afspraak

of neem vrijblijvend contact op:

Prijzen

Klassieke massage

Half uur

 / 30 minuten

 € 40

  Klassieke massage

  1 uur

   / 60 minuten

   € 70

   Klassieke massage

   1,5 uur

    / 90 minuten

    € 100

    Waardering

    5 / 5

    Google Maps

    5 / 5

    Facebook

    Maak een afspraak

    of neem vrijblijvend contact op:

    Meestgestelde vragen

    Het doel van klassieke massage is het wegmasseren van afvalstoffen, knelpunten, verharde- en overbelaste spieren.

    - Wanneer je in redelijk tot goede conditie verkeert binnen één à twee klassieke massages van 60 minuten.
    - Wanneer dit niet het geval is, dan is je conditie minder en zijn er oorzaken die het zelfherstellend vermogen belemmeren. De massage zal een klachtgericht karakter krijgen.
    - Laat jezelf indien je een druk leven hebt preventief masseren. Afhankelijk van je dagelijkse inspanningen kan dit variëren van één keer in de maand tot eens in de twee of drie maanden.

    - De klassieke massage kan je inderdaad als stevig ervaren.
    - Zou de massage niet stevig zijn dan zouden we geen stijve spieren en afvalstofophopingen weg kunnen masseren.
    - We doen de massage samen, verkramp je, kan je je aandacht er niet meer bij houden of doet de massage pijn geef het aan. Denk niet van dan is het eerder weg. De massage werkt het beste wanneer deze lichamelijk en geestelijk binnen je grenzen afspeelt.
    - Ik werk hiervoor met de pijnschaal (VAS). De bedoeling is dat de massage in schaal zes, zeven binnen de comfortzone zo tegen je pijngrens afspeelt. Dan is de massage het effectiefst, acht is verkrampen, negen is je ogen dichtknijpen en tien is dat je mij iets aan wilt doen. Nogmaals geef het aan wanneer je voelt dat de massage boven schaal zeven terecht komt. Ook wanneer bij de plekken die er toe doen de pijn onder schaal zes uitkomt. Het spel is om zoveel mogelijk weg te halen toch?

    -Het is mogelijk dat je op dezelfde dag ietwat vermoeid, licht duizelig en een dag na de massage lichte spierpijn hebt. Dit hoort erbij. Deze bijwerkingen zullen minder worden, zo niet verdwijnen wanneer je vaker een klassieke massage hebt gehad. Is de reactie heftiger dan is de conditie minder dan gedacht en zal de massage een klachtgericht karakter krijgen.
    - De ondertoon van een klassieke massage zal moeten zijn dat je lossere spieren hebt, meer bewegingsvrijheid en daarbij een zekere mate van ontspanning voelt.


    Bakkumerstraat 43a
    1901 HJ Castricum
    Social media