Over ons

Naast de mooie massages die aangeboden worden door Thijs Punt bied de massagepraktijk een extra vorm van behandelingen aan. Kim van der Linden Vooren heeft zich jaren lang succesvol bezig gehouden als huidtherapeut. Sterk aangetrokken naar de oorzaak achter de klacht ontwikkelde ze zich meer in de subtielere lagen van onszelf. De energetische behandelingen zijn hieruit voort gekomen.

Sfeerimpressie groepsruimte Het MassagePunt.
Een massage in Castricum is bij Het MassagePunt mogelijk bij een stijve spier(klacht), ter ondersteuning van verwerking, ter ontspanning of preventief. .

Over Thijs Punt

Ik ben wat je noemt een sensitief persoon, ik voel iedereen goed aan. Ik vind het gaaf om samen te ontdekken wat jou drijft. Waar kan jij jezelf in kwijt? Wat maakt dat je uitdagingen in je leven aankunt, je grenzen aanvoelt en zoveel mogelijk jezelf bent?

Met het ontbreken ervan gaan we veelal voorbij aan onszelf, met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten als gevolg. De realiteit leert dat ongeveer één op de drie ziektes met stress te maken heeft. Twintig procent van de Nederlanders heeft jaarlijks een periode van depressie en hetzelfde percentage heeft verschijnselen van overspannenheid of burn-out. Herkenbaar? Hoe verder?

Er bestaan over het zoeken en vinden van onze drijfveren veel zelfhulpboeken en cursussen. Maar wat als het boek uit en de cursus ten einde is? Best lastig om de opgedane inzichten in je leven toe te passen. Oude gewoontes, patronen, valkuilen en blinde vlekken nemen het meestal langzaam weer over.

Ik kan me goed verplaatsen in dit ontwikkelproces. Ik weet nu wat mijn drijfveren zijn. Dat was niet altijd het geval. Met de nodige hobbels kon ik mijn sensitiviteit omzetten van last naar kracht. Dit avontuur beleef ik met plezier.

Wanneer je tijdens het masseren open staat voor ontwikkeling, al is het om (meer) flow tijdens het sporten te ervaren. Dan zal ik tijdens het masseren je ermee helpen. Een aantal invalshoeken hierin zijn: Systemisch werk, N.L.P., coaching bij werkconflicten, rouwverwerking, relatietherapie, raja yoga, meditatie en hulp wanneer je geest meer wil dan je lichaam aan kan. De massage technieken heb ik geleert bij Lian Bart en Frans Bossenbroek. Mijn verdere achtergrond ligt bij N.L.P. van Bouke de Boer en de Raja Yoga opleidingen van Ajita (Philippe Barbier).

Graag tot ziens in de massagepraktijk.
Warme groet, Thijs

Over Kim van der Linden Vooren

Ik ervaar mensen, met mijn hart en innerlijk weten. Met al hun verschillen en overeenkomsten.

De aarde is mij ook dierbaar ik woon dichtbij de kust die is altijd anders. Ik hou daarvan. Regelmatig ervaar ik verwondering over wat het leven mij laat zien. Iedere keer opnieuw openen er deuren in mijn gevoelswereld en waarin ik mag kijken en ervaren. Voelen is mijn kracht. Ik ben daarin pas gaan geloven en vertrouwen nadat dat van meerdere kanten bevestigd en bekrachtigd werd. Weten waar je kracht zit is niet vanzelfsprekend een bewust gegeven voor een mens. Dit te her-ontdekken was waardevol voor mij. Een proces van jaren. Als je weet waar je kracht ligt kun je deze aanwenden om de wereld een beetje beter te maken.

Ontmoetingen met mensen gaan voor mij over echte verbondenheid en oprechte intentie. Mijn passie ligt erin om voelen – wijsheid te delen met jou. Als wegwijzer om jou weer jouw diepste gevoel, jouw intuitie te laten herinneren. Je zult op aarde staan met heel jouw lichaam. Emoties, die het gevoel uitdrukken, zullen gelijkmatiger zijn en je komt op goede voet te staan met Je-Zelf.

Ik ontmoet je graag om samen naar jouw diepere gevoel te kijken.

Warme groet, Kim

Een diepere betekenis van jouw gevoelens kan samen gevonden worden met Kim van der Linden Vooren. .

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.