Energetisch werk is erop gericht om je in je kracht te zetten. Wat is jouw kracht? Deze is in de kiem al aanwezig en heb je meegenomen toen je werd geboren. Om veilig dichterbij je jezelf te komen afhankelijk van jouw hulpvraag of levenssituatie kiezen we welke behandeling het meest passend is. Er is een aanbod van energtische massage, energetic alligment of chakra reis. 

Ook al denk je dat je het goed doet, het leven geeft je jouw eigen lessen.

 Een onderrug die gemasseerd wordt. Klachtgerichte massage is goed voor wanneer we letterlijk en/of figuurlijk vast lopen.

Energetische massage

Alles is energie. Deze omhullende behandeling stimuleert lichamelijk en innerlijk bewustzijn. Als blokkades de energie doorstroom verhinderen, ervaar je eerder klachten en problemen. Je voelt je dan niet lekker in je vel. De massage brengt je dichter naar jouw kern, je voelt je stabieler en meer geaard.

Voordelen:
In ons celgeheugen zitten emoties opgeslagen en alle indrukken die je in jouw leven hebt opgedaan. Emoties en gedachten zorgen voor onregelmatigheden in jouw wezen. Alsof je niet helemaal kunt intunen op de juiste zender op de radio. Door deze massage kom je in een helend proces terecht, op een veel diepere laag. Al jouw cellen worden gevitaliseerd en komen in regeneratie. Afstemmen wordt makkelijker, je weet beter wat je wilt en wie je bent.

Hoe werkt het?
Ik ontmoet jou graag in een sfeervolle aangename ruimte. Er is een behandelbank waar je mag plaatsnemen. Omhulling door klank, geur, warme deken, muziek of juist stilte geeft een bedding voor veiligheid en vertrouwen. Via massage, drukpunttechnieken en handen stroomt harmonieuze bronenergie door het lichaam. Hierin ga je loslaten wat jou niet meer dient. Je krijgt meer helderheid voor inspiratie en vertrouwen wat voor jou wel de bedoeling is. Natuurlijk zal dit per persoon verschillend zijn en voel ik intuïtief aan.

Energetic alligment

Heb jij behoeften aan een krachtige reset voor (zelf)genezing? Hier vind uitlijning plaats in jouw systeem op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.

Doel:
Jij hebt een wens of verlangen en deze nemen we als focus om een systeemreset op te doen. Voorbeeld: een vrouw had al 30 jaar allergie klachten en haar hele leven was hierdoor 360 graden veranderd. Ze was intrinsiek gemotiveerd om hier verandering in te brengen. Door haar systeem reset kon zij het slachtofferbewustzijn herkennen achter de chronische klachten. Inzichten kwamen snel, zij is vrij geworden van haar grootste obstakel, allergie. Deze behandeling biedt uitkomst bij chronische klachten of hardnekkige overtuigingen. Het effect wat we voor ogen hebben is als het omgooien van een domino steentje wat alle domino's om doet gaan. Wil je weten of jouw thema of wens te behandelen is, informeer ernaar.

Hoe werkt het?
Bij deze methode maak ik gebruik van een eenhandroede (biotensor). Dit gevoelige instrument maakt onzichtbare energieën zichtbaar. De germaanse geneeskunde is hierbij mijn leidraad en steun en geeft achtergrond aan wat er gebeurt tijdens de behandeling.

Chakra reis

Deze behandeling is voor jou:
- Angsten
- Als je hoogsensitief bent en het moeilijk vind om je te verankeren in het leven
- Als je steeds tegen dezelfde triggers aanloopt, fysiek en emotioneel
- Na ongelukken
- Bij diep verdriet
- Bij uitputting en burn out

Wat is het:
Chakra's zijn De energiestations in ons lichaam verbonden met organen, klieren, meridianen, weefsels, cellen. Onderling vind een continue subtiele uitwisseling plaats. In deze reis kun je veel verstilling gaan ervaren. Je begeeft je in een energetische deep dive. .

Tijdens de reis kan ik soms als een tv scherm beeld en geluid waarnemen. Er komt alleen informatie vrij als het voor jou is en als het bijdraagt om aan jouw diepste genezingsproces. Ik doe mijn best om hier zo integer mogelijk in te zijn. Ik communiceer niet zomaar met alles wat van 'boven'komt. Ik sta met mijn benen op aarde en zo wil ik het ook benaderen.

Hoe werkt het?
Voordat je de ruimte inkomt heb ik deze al voorbereid en gereinigd. Er is een korte geleide meditatie, zodat je in je lichaam kunt aarden en verstillen. Als je voor de eerste keer komt is er een kort moment waarin we met elkaar uitwisselen. Een kopje thee. Daarna mag je lekker op de massagetafel gaan liggen. Ik stem mij af op jou en activeer en stimuleer de chakras om in hun volledige kracht te gaan bewegen. Tijdens de sessie kun je iets voelen, aha momenten ervaren, een beeld of ingeving. Alles is goed. Zelf zie voel en ervaar ik ook veel en dit kan ik met je delen als je dat wilt en passend is. Je mag tijdens de sessie geeuwen, geluid maken als dat prettig voor jou is. De heling gaat naar de kern van jouw vraagstuk en heelt blokkades en patronen op onbewust niveau.

Deze behandelingen worden gegeven wordt Kim van der Linden Vooren.

Meer over behandelaar Kim 

Maak een afspraak

of neem vrijblijvend contact op:

Prijzen

Energetische massage

1,5 uur

 / 90 minuten

 € 105,-

  Energetische optimalisatie

  1,5 uur

   / 90 minuten

   € 105,-

   Energetische reis

   1,5 uur

    / 90 minuten

    € 120

    Waardering

    5 / 5

    Google Maps

    5 / 5

    Facebook

    Maak een afspraak

    of neem vrijblijvend contact op:

    Meestgestelde vragen

    Je kunt mogelijk vermoeider zijn op de dag van de behandeling. Mijn tip zou zijn om verder die dag niet te veel te plannen. Liefst thee, rust en alles kunnen laten inwerken. Als dat niet gaat geen probleem maar als je het kunt regelen super.

    Jij mag nu dichter naar jouw kern komen waardoor je steviger in het leven gaat staan. Je laat je niet meer 'doen' door anderen of levenssituaties. Je wordt steeds meer de meester van jouw eigen leven.